15 Şubat 2009 Pazar

REJIME BASLADIGIM GUNKU YEMEKLERIM


Su siralarda hafif rejim havasi esen sofrada olmasi gereken ama her zaman olmayan bir tabak.Ise once porsiyonlari ufaltarak basladim. Ama kizimi emzirdigim icin cok guc kaybina ugruyorum.Dahada zayiflayamazsam artik lahanayi hic sevmedigim halde lahana suyu diyetine baslayacagim : ((
ERISTE
Gecenlerde yapilisini yazmistim, simdi de pisirilmesini soyleyecegim. Suyu kaynatip , ayni makarna usulu hasliyoruz, suzup uzerine soguk su dokup suzdurup tenceresine geri alip iyice kizdirilmis siviyagi dokuyoruz tuz ekip karistiriyoruz.Tavsiyem tereyagi falan kullanmamaniz cunku siviyagin kokusu ile cok yakisiyorlar.
FIRINDA SOMON
Tepsimize dilimlenmis baliklari dizip uzerine un serpiyoruz ve 250 °de kizarana kadar pisiriyoruz.Baligimiz somon degilse tepsiyi hafiften yaglamakta fayda var.SALATA Bizim evin klasik salatasi dedigim salata bu ; evde salata icin ne malzeme varsa dogranacaklari dograyip, rendelenecekleri rendeliyoruz, mayonez, sirke ve sivi yagdan sos yapip uzerlerine dokuyoruz, Tuzunu ekip karistirip servis ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sen de yorum yazmak istermisin?