MALZEMELER
- 1 sise konserve bamya
- 100 gr kiyma
- 1 limon
- 1 yemek kasigi salca
- 1 bulyon
- sicak su
- zeytinyagi
- siviyag.
YAPILISI
- Cok az siviyagda kiymayi, salcayi ve bulyonu kavuruyoruz.Su ekleyip kaynamaya birakiyoruz.
- Bu arada konserve bamyamizi suzgece dokup bir su yikiyoruz.
- Hafif suzulen bamyayi da tencereye aliyoruz.Kaynamasini bekleyip limon ve zeytinyagini da ekleyip pismeye birakiyoruz.
Cok guzel gorunuyor canim
YanıtlaSilKayinvaldenin eline saglik
Yemedigin sebzeleri kizina belli etmemeye calisirsan cok faydasini gorursun bence
aFIYET OLSUN,SEVGILER
Hiiiii:))))
YanıtlaSilBamya sevilmezmii...
Hem kurusu hemde tazesi..Ayol burda bir ara yazın kilosu 8 liradan başladı en son 6 liraya indi..Markette az kararıyor alasıya kadar..Açık mahalle pazarı olacak daha taze..
Eline sağlık kayınvalidenin..Ben olsada yesem dedim:)))Fransa'ya sevgiler..
benim alışkanlığım kadar kötü değil seninki..
YanıtlaSilben soğan ve sarmısak yemiyorum düşün...buda hiç bir yemek yiyemiyorum demek...
yani başkasının pişirdiği:)
kendim katmadan pişirdiğim için sorun yok...
yemek harika görünüyor...
BİRAZ ÖNCE PASTANA OY VERDİM AMA SİZİN YAPTIĞINIZI BİLMEYEREK SONRA BENİ KİM İZLEMEYE ALMIŞ DİYE SİTESİNİ ZİYARET EDERKEN HOŞ BİR KARŞILAŞMA OLDU :) PASTAN GERÇEKTEN ÇOK LEZİZ GÖRÜNÜYOR ELLERİNE SAĞLIK YARIŞMADA BOL BOL ŞNAS DİLİYORUM SANA
YanıtlaSileline sağlık cnm..nefis duruyor..sevgiler..
YanıtlaSilcanım ben bamyayı çok severim.tavuk etli,bol ekşili..mmm harika
YanıtlaSilben çok severim herkesin yerine de yiyebilirim:)
YanıtlaSilayyy cok severim ama burda pek tazesini bulmak mumkun olmuyor mevsiminde.
YanıtlaSilkurusuyla yetiniyorum artikkk
nede lezzzetli duruyor...
salutt
Bende pisiremem maalesef. Esim hic sevmez, benimde pek fazla aradigim söylenemez gerci :) sevenlere afiyet olsun ellerine saglik canim. sevgiler... asadaki pastana bayildim.
YanıtlaSilbamyayı mutlaka, pilavla yemek isterim vede
YanıtlaSilçokda severim.
ellerine sağlık canım.
sevgiler
sen yemiyosan tabağı ben alsam ben çok seviyom evdekiler yemediği için pişirmiyom
YanıtlaSilmerhaba güzelim..
YanıtlaSilbamya bitmiştir diye gelmiştim..
tabak duruyor hala..çok severim bende alıyorum hemen..yenileyiver artık:)))))))
filizcigim cok haklisinen iyisi belli etmemek ama cok uyanik vallahi insallah bana cekmez.
YanıtlaSilakasya kokusu canim stokta biseyim kalmamis hihihiiii papaz oldum.
YanıtlaSilSu siralar bahar yorgunlugu sardi canim birisi sormasa bari diyordum sen beni yakaladin iyi mi?
Sevgili disalcim ben de sogan ve sarimsagi yemiyorum ama sogan pisince ve ufak parcali olursa seviyorum bile artik yavas yavas .
YanıtlaSilAma cig olunca sogan kesilen bicakla baska birsey kesilse bile yiyemiyorum,mesela restorantlarda domates keserler o da hep bana mi denk gelir bilmem bayildigim domatese bakar bakar yiyemem cok kotu bir sey.
Candancim tesekkur ederim bizim pastanin hali icler acisi.Blogunu da sevdim.
YanıtlaSilfilizce cim sogol canim.
YanıtlaSilSihirli oklava tavuk etli hic gormemistim Hayret.
YanıtlaSilYosunbuka buyur benim payimdan istedigin kadar.
YanıtlaSilMutfaktaki zaman arkadasim benim bizimkilerde kurusuyla konsevveye mecbur kalip yiyorlar.
YanıtlaSilAtes bocegi pastami sevmene de ben bayildim.
YanıtlaSilNunu ve hanife istediginiz kadar buyrun.Pilav da yaparim...
YanıtlaSilMmmm, bayilirim. Nefis görünüyor, ellerine saglik canim.
YanıtlaSil