MALZEMELER
- 4 lavas
- 500 gr et( kiyma bile olur=
- Marul
- 2-3 domates
- Mayonez ketcap
- sivi yag ve tuz
YAPILISI
- Etimizi sulandirmadan siviyag ile kavurup icine tuz ekiyoruz.
- Lavaslari teflon tavada iki yuzunu de isitip (hafifte pembelestirip) masamiza aliyoruz.
- Once doganmis marul, dilmimlenmis domates , tuz ve soslarin ustune etlerimizi alip lavaslarimizi durup, folyolara da sarip geri ayni tavada isitiyoruz altlari citir olana dek. ( Iste bu son islem diger kebaplardan farkini ortaya koyuyor)
Dürüme hayir diyemem. Nefis görünüyorlar, ellerine saglik canim.
YanıtlaSilÇok nefis görünüyor canım,ellerine sağlık..Evde yapılanların tadına doyum olmaz..))
YanıtlaSilSevgiler..
dürümler nefis gerçekten tabii ki evde yapılan herzaman daha sağlıklı ve lezzetli içine ne koyduğunu biliyorsun,eline sağlık ayrıca bebişinde analı babalı büyüsün çok tatlı maşallah...
YanıtlaSilLeziz görünüyorlar.Paylaşımın için teşekkürler...
YanıtlaSilhmmm ellerine saglik canimm harikaa!! bi porsiyoncukta bana yapsana hazir ramazanda cikmisken:))
YanıtlaSilBayramin mubarek olsun canim umarim iyidirsin bebisle filan nasil geciyir bayram?Bizimnormal birgunde hic farki yok malesef:(adi var tadi yok gibi...
Allh'a emanet ol canim opuyorum
ELLERİNİZE SAĞLIK.
YanıtlaSilhep bunlardan yesek ne güzel olur:)))harika görünüyor canım...
YanıtlaSilaşağıdada atacığımın resmi var..maşallah ne kadar tatlı....öp benim için:)