MALZEMELER
- - Bayatlayip yenilemis kek parcalari(buzluga bile atip bu islem icin kullanabilirsiniz) veya cok sekerli olmayan biskuvi de kullanabilirsiniz.
- - 3 su bardagi sut
- - 2 yumurta
- - 3 yemek kasigi un
- - 1 paket vanilya
- - 1 fiske tuz
- - 6 yemek kasigi seker
- - Isterseniz cok az siviyag
YAPILISI
- Kek artiklarini findik ceviz arasi buyuklukte parcaliyoruz.
- Kalan malzemeyi tencereye alip sogukken cirpma teli ile iyice karistiriyoruz.
- Tenceredeki malzemeler muhallebi kivamina gelince keklerin uzerine dokuyoruz.
- Uzerini dilediginiz sekilde susleyebilirsiniz.
-Ben hindistan cevizi sevdigim icin normal cevizle birlikte susledim.
- Yarim saat disarida bekledikten sonra derin dondurucuya koydum yarim saatte orda bekledi ben de bu arada baska hazirliklarimi yaptim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sen de yorum yazmak istermisin?