Biliyorum yiyecekleri birakin, fotograflar bile curuyecek artik ama bitti bu kadar dogum gunu sofrasi.
Artan pandispanya kirintilarini hicbir zaman atmam ve genelde boyle lezizi birseyler ortaya cikar.Deneyin derim pisman olmazsiniz.
MALZEMELER
- 1 su bardagi kadar kek kirintisi
- 1 yemek kasigi kakao
- 1 fincan iri cekilmis badem
- 1/2 paket sivi krema (sutte olur)
- hindistan cevizi
YAPILISI
- Kekler iyice ufalanir.
- Kakao, krema ve badem eklenip karistirilir.
- Ufak toplar yapilip hindistan cevizine bulanir.Yarim saat kadar dolapta dinlendirirseniz daha lezzetli olacaktir.
eline sağlık arkadaşım çok iyi fikir kalan kırıntılar ziyan olmamış olur
YanıtlaSilcanım benim günaydın..
YanıtlaSilönce ellerine sağlık..bizde kek mek kalmaz..son kalan kırıntıların dibini spatulayla sıyırır parmak basar yeriz:)))
ahdım var hiç yapmadım ama yapacam birgün:)))
birde ben pek dolaylı gezemedim doğumgünüydü neydi kimindi..Hay aksi atladım galiba nice yaşlara diyorum gecikmeli olarak..Deki onca kişi kime ne yazdım unutuyorum bazen..
bakma oturduğuma bugün işim çok kocaman varil gibi bir kutu getirdim..mutfak eşyalarının fazlalıklarını doldurucam..3 ay sonra yolcuyuzya:))
amaaan bende atmam kekleri kesinlikle...
YanıtlaSiltruff denilen şey nasıl çıktı ortaya..işte böyle böyle..
hemde harika oluyor zaten..
ellerine sağlık canım..
bende değerlendiririm bu şekilde yada kupta. elelrine sağlık canım..
YanıtlaSilsevgiler
Yaşasın aranılan şey bulundu::))
YanıtlaSilÇok pratik bir fikir...
Bizimle paylaştığın için tşkr ediyorum canım...
Sevgiyle kal
ellerine saglik arkadasimm bizde hic kek kirintisi ziyan olmazz cunku esim kirintisini bile birakmazz o derecede sever keki;)))yine olurya deniycemmm opuyorummm
YanıtlaSilevet haklısın artan kekeler harika olmuş.
YanıtlaSilhiç yayınlamadım ama sırada dolu trufflarım var.. inşallah sıra gelecek :)
sevgiler cnm. eline sağlık.
canım harika olmuş ellerine sağlık iyi haftalar..www.missgibi.blogcu.com
YanıtlaSilcanim nerlerdesinnn ugradigin yokk umarim iyisindir kendine iyibak gorusmak uzere sevgiler
YanıtlaSilSen de benim gibi sık yazamıyorsun, yoğunsun sanırım. Yeni tarifler ve denemeler bekliyoruz canım,öpüyorum.
YanıtlaSilEllerine ve gönlüne sağlık canım..Sevgilerle..
YanıtlaSilMerhaba. Artan kekleri değerlendirmek için süper bir yöntem, ellerinize sağlık. Çok da güzel olmuş. Sevgilerimi gönderiyorum.
YanıtlaSilcanım benim merhaba..ne güzel şeyler yazmışsın bana öyle tşkler ederim..
YanıtlaSilsen 100.cü izleyicim olmasan bile hep gönlümdesin güzelim..bak şimdi mahçum oldum yazmasammıydı acep öyle:)))
ayrıca niye otları yiyemiyorsun bayıyım..hele ebegümeci nefistir ıspanağa benzer tadı..kavursan börek içine koysan nefis olur..bakalım bende ekmeği kıstım biraz evde egzersiz falan yapıyorum..ama fazla yürüyemiyorum fıtık olur olmaz zamanda kasıyor beni.idare ediyorum..iki gün önce ön ve arka balkonu yıkadım çıplak ayakla mardinin tozu meşhurdur..senmisin suya giren iki gündür belim azdı..Allah c.c. sağlık sıhhat huzur ağız tadı versin diyorum..bloglistem silinmişti hemen ekliyorum tekrar seni.öptüm..